Tillbaka

    Berättelsen om Peggy 

 
 

 

 

 

S* Kentuckygårdens Peggy Sue
"Peggy"
 

Född: Dec 2008

Vikt: 4.7kg (vid  2 års ålder )
 

  

 Peggy kommer från Kentuckygårdens uppfödning som finns i närheten av Nyköping. Henne har vi fått den stora äran att få ta över av Bitte med familj och vi kommer att vårda henne ömt och se till att hon har det bra här hemma hos mig där hon har sitt hem idag. STORT tack för denna underbara hona.

Peggy är en underbart snäll hona med ett stort och varmt hjärta, en vänlig själ som bara vill gott mot allt och alla. Hon jamar med ett lågt ljud när hon kommer, spinner mycket och älskar att bli kelad med. Hennes favoritplats är på diskbänken där hon nu har fått en mjuk puff att ligga på. Jag försökte vänja henne med att vara på annan plats men icke då - diskbänken den är hennes, nåväl hon delar den med Smulan som älskar att leka med vatten. Hon tog sig rakt in i våra hjärtan när hon flyttade in här.

Peggy är en blå sköldpadda. Hon är en rejäl hona, kraftig benstomme, välpälsad ( just nu ), bra öronsättning och fin bredd på huvudet. Hon har underbart blå ögon med ett vackert uttryck - det är just det hon är, en vacker hona som lyser av vänlighet.

Vi ser fram med spänning och längtar redan till den dagen hon får kattungar och vi får den stora förmånen att se hennes framtida avkommer växa upp. Vi tror starkt på Peggy och hon har det där lilla extra som vi söker hos en hona. Återigen ett stort tack till Bitte med familj; att just vi har fått förmånen att ta över denna underbara hona.

Peggy samägs ihop med Jenny som också är Ragdolluppfödare på: Sevenfriends.se som har sin uppfödning i Södertälje.