Tillbaka till honor

     Berättelsen om Kakan  

 
 


 

Raggadish´s Cajsa

"Kakan "

Född: April 2011

Vikt. 2,8kg ( vid 7 mån.ålder )

En liten "kaka" är precis så hon är - lika söt och god :-)

Kakan flyttade in här i slutet av sommaren och var inget jag hade planerat att köpa från början, men vem kan motstå henne - inte jag i alla fall. Stort tack till Annika och Connie Esplund på www.gardos.se  som lät mig köpa Kakan - det kommer jag aldrig att ångra för hon är helt underbar.

Kakan har vackra blå ögon, medel till mörkblå ögon som mörknar hela tiden. Fin profil, bra öronsättning, stomme och strorlek. Hon är en bicolor tabby padda, teckningen på henne är lite udda tycker jag eftersom svansen påminner om en rävsvans. Temperamentet är helt underbart på denna hona och jag tror hon kommer bli ännu vackrare ju äldre hon blir.

Kakan ger mig gärna kärleksbett men är lika snabb på att samma ställe där hon bet mig - som om hon ber om ursäkt ;-) Spinner mycket, gillar att leka med vattenstrålen i diskhon, nyfiken så det räcker och älskar mat.

Kakan har en intressant stamtavla med Spanska och Danska linjer. Hon är också lila (choklad) bärare. Ser redan fram mot kommande kull och hur hennes första bedömning på utställning skall bli. Men återigen, det viktigaste med dom katter jag äger, avkommor som föds är, att dom är friska och har ett bra temperament.